Dr. Hankó Faragó Emese

Területi képviselő és szarvasmarha portfólió menedzser- 30/554 6185


1963- ban születtem Békéscsabán, az állatorvosi diplomámat 1987- ben kaptam meg. Szakmai munkám első 10 évében lehetőségem volt megismerni számos állatfaj és munkakör specialitásait, gyakorlatát: munkámat a gyomaendrődi Kőrösi Állami Gazdaságban szarvasmarha telepi ellátó állatorvosként kezdtem, majd a liba törzsállomány és a keltető üzem állategészségügyi felügyelete tartozott hozzám. 

Kislányunk 1990 - es születése után Borsod-Abaúj-Zemplén megyébe, Hejőpapiba költöztünk. 1992-1994 között Miskolcon dolgoztam az egyik elsőként megnyíló kisállatorvosi rendelőben. 1994-1997 között a Hejőmenti Agrárgazdaság Kft. Muhi sertéstelepének lettem az ellátó állatorvosa: az 1000 kocás végtermék előállító telephez tartozó 350 kocás tenyész- kocasüldő telep szakmai ellátása is a feladatom volt. Az állategészségügyi stratégiai és szervező munka mellett sokszor a gyakorlati munkát is magam kellett elvégeznem, de részt vettem a telep üzemi irányításában is. 

1997 februárjától kezdtem dolgozni a korábban Intervet Hungária Kft. néven ismert, ma MSD Animal Health állatgyógyszer gyártó vállalatnál, mint szaktanácsadó területi képviselő. Területem Borsod-Abaúj- Zemplén, Hajdú -Bihar, Szabolcs-Szatmár-Bereg és Békés megyék voltak. Mivel a kezdetekben valamennyi állatfaj termékeivel foglalkoztam, nagy hazsnát vettem az előző évek sokrétű gyakorlati tapasztalatainak. 2006 szeptemberétől a gazdasági haszonállatok ( sertés és szarvasmarha) üzletág szakmai és marketing vezetőjeként folytattam a munkámat. A közel 20 év alatt számtalan szakmai képzésen vehettem részt, illetve a vállalat képviseletében számos szakmai rendezvényen tartottam előadást. A Dunavet-B Zrt- nél 2016 augusztusától dolgozom, mint területi képviselő és szarvasmarha portfólió menedzser.