Gyógyszer Nagykereskedelem
A Dunavet-B Zrt. 1992-ben alapított dinamikusan fejlődő gyógyszer-nagykereskedelmi vállalat, mely budapesti székhellyel és dunaföldvári telephellyel rendelkezik.

A piac igényeit felismerve néhány – Európában már jól ismert – spanyol gyártó termékeinek forgalmazásával kezdtük meg azt a importőri-nagykereskedelmi tevékenységet, mely egyre szélesedő termékkörrel és emelkedő forgalommal, napjainkban is tart.

A Dunavet-B Zrt. az évek során széles körű kapcsolati hálót épített ki, mind a hazai mind a külföldi gyógyszer gyártók és forgalmazók vonatkozásában, azonban hiszünk abban, hogy a bővítés,bővülés a folyamatos megújulás a sikeres jövőnk záloga.

Mára a vásárlóink kb. 110 féle termékből válogathatnak (vakcinák, állatgyógyszerek, takarmány-kiegészítők, állatorvosi eszközök és műszerek, állateledel, felszerelés). Kizárólagos forgalmazói vagyunk több, világvezető gyógyszergyártónak (HIPRA, Invesa, Calier, ECO). Árukínálatunkban a saját importból származó termékek mellett valamennyi Magyarországon forgalmazott állatgyógyászati termék megtalálható.